Portfolio
  Voor reeds vele particulieren en bedrijven hebben wij met succes en naar tevredenheid projecten afgerond. Hieronder vindt u een kort overzicht van een aantal projecten met foto's en een korte beschrijving. als kleine referentie naar onze expertise, kennis en ervaring.

Referenties voor ons werk zijn onder andere Dhr. Potter van Monumentenzorg Amsterdam, Dhr. Schouten van Bouwadviesbureau Zuid, Dhr. v/d Maas van Dry Works Nederland (Almere), Dhr. Moraal van Hemubo Bouw en Dhr. Appelman van Joreno Bouw BV.


  Honthorststraat 3, Amsterdam
  Roap verzorgde voor deze lokatie de nieuwe voegen en totale reiniging. Het resultaat is een ouder pand in nieuwstaat.


  Roemer Visscherstraat 50, Amsterdam
  Roap heeft voor dit object de gevel gereinigd, de voegen uitgehakt en vervangen in de traditionele stijl, teneinde dit monumentale pand haar oorspronkelijke, rijke uitstraling terug te geven.


  Voegwerk, vakwerk
  Een close-up voorbeeld van Roap's kwaliteit en vakmanschap.


  Brachtbuyzerstraat 3, Amsterdam
  Onderaan de foto ziet u de eerste verdieping van het gebouw in de oude staat, totaal verweerd en aangetast. De 1e, 2e en 3e verdieping zijn gereinigd, geschilderd en gevoegd door Roap. De uitstraling van nieuwstaat is de beste reklame voor onze kwaliteit en professionaliteit. Bij Roap bent u aan het juiste adres!


  Keizersgracht 449, Amsterdam
  Gevelreiniging en voegwerk. Opnieuw een tevreden klant...


  Disclaimer | kontakt